SzállásKínálatok
Rendszeresen hirdetők akár 1 éves kiemelt megjelenést is kaphatnak!

Szállást, szállásokat az aprohirdetoje.hu rendszerében hirdető ügyfeleinknek szóló ajánlatunkban akár 1 éves kiemelt képes megjelenést biztosítunk a szallaskinalata.hu nyitólapján:


Hirdetés kiemeléshez szükséges egyenlegét ha:

10.000 Ft-al tölti fel, akkor az aprohirdetoje.hu oldalán való kiemelt megjelenésen felül https://szallaskinalata.hu hirdetőportál nyitóoldalán 6 hónapos kiemelt megjelenést biztosítunk

19.000 Ft-al tölti fel, akkor az aprohirdetoje.hu oldalán való kiemelt megjelenésen felül a https://szallaskinalata.hu hirdetőportál nyitóoldalán 12 hónapos kiemelt megjelenést biztosítunk

27.000 Ft-al tölti fel, akkor az aprohirdetoje.hu oldalán való kiemelt megjelenésen felül a https://szallaskinalata.hu hirdetőportál nyitóoldalán 3 hirdetésére is 12 hónapos kiemelt megjelenést biztosítunk

 

 

Ha szeretné hirdetését előresorolni, kiemeltté tenni az aprohirdetoje.hu rendszerében:

Előrehelyezés a listában

990 Ft / 7 nap
5 990 Ft / 30 nap
9 980 Ft / 60 nap

Megkülönböztetett kiemelés

980 Ft / 7 nap
3 190 Ft / 30 nap
4 990 Ft / 60 nap

Megjelenítés a kiemelt hirdetések között

1 250 Ft / 7 nap
5 990 Ft / 30 nap
9 980 Ft / 60 nap


Az ehhez szükséges Ft egyenlegét úgy tudja feltölteni, hogy a hirdetés felhasználói fiókjában az "Egyenleg" menüpontban látható azonosítójára hivatkozva utal annyi összeget, amennyivel szeretné az egyenlegét feltölteni.

Érdemes arra is gondolnia, hogy ha lejár a kiemelése, akkor tudja azonnal meghosszabbítani pár kattintással újabb utalási/befizetési művelet nélkül.

Illetve az is előnye a feltöltött egyenlegnek, hogy így egyszerre több típusú (előrehelyezés, megkülönböztetés, kiemelt hirdetések közé kerülés) hirdetés kiemelést tud kezdeményezni.

Az egyenleget átutalással vagy OTP bankfiókban való befizetéssel tudja feltölteni.
Befizetéshez az adatok:


Számlaszám: 11713012-21448904-00000000 (OTP Bank)
Kedvezményezett neve:
Web és Reklám Közvetítő Kft.

Megjegyzés/Közlemény mezőbe mindenképp írja/írassa bele a felhasználói fiókjában az "Egyenleg" menüpontban látható azonosítóját.


Ha még nem regisztrált, akkor azt javasoljuk, hogy tegye meg az alábbi linkre kattintva:
Klikk ide az ingyenes regisztrációhoz>


A regisztrációja e-mailben történő megerősítése után jelentkezzen be az oldalra és a legfelső vízszintes menüsorban lévő "Egyenleg" menüpontra kattintva fogja megtalálni a szükséges azonosítószámot, ami alapján be tudjuk majd azonosítani az utalását. Ez után jóváírjuk az egyenlegére a befizetés értékét, majd külön e-mailben egyeztetjük az Önnek járó csomag szerinti külön megjelenéseket.